Rólunk

A Kine-Szil Kft-t magánszemélyek alakították 2003-ban, de az alapítók 1996 óta a számítástechnika területén tevékenykednek. Nyíregyháza belvárosában egy saját tulajdonú 120m2-es üzlet áll vásárlóink rendelkezésére.

Cégünk a Hewlett Packard szervizpontja, Xerox szervizpont, a Profi szervizközpont megyei képviselete, a CNS navigációk régiós és garanciális szervize, az LG, HANNS-G, Lenovo, Fujitsu, D-Link, Lynksys, Cisco, Philips, Oki, Lexmark termék garanciális szervize.

Folyamatos fejlődésünk során sok gondot fordítottunk szakembereink megfelelő képzésére.

Cégünk elsõ számú missziója, hogy az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokat olyan emberi, technikai háttérrel biztosítsuk, amely megkülönböztet bennünket az informatikai szférában. Alapvetõ célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehetõ leggördülékenyebb és legrugalmasabb legyen. Meggyõzõdésünk, hogy ez a jó partneri kapcsolat egyik kritériuma. Stabil ügyfélkörünk nagyrészt személyes ajánlások révén alakult ki, s ez azt jelenti, hogy az egyéni tapasztalatokon alapuló hírnevünk többet ér bármilyen reklámnál. Ügyfeleink elégedettsége annak köszönhetõ, hogy máshogy mûködünk. Ügyfeleink bizalmának megtartására és növelésére elhivatottságot érzünk magunkban, amely folyamatos ösztönzést ad napi munkánk során.

Kapcsolat
  • Magyarország, 4400, Nyíregyháza, Incédy sor 17.
  • 06 20 9 616 987
  • kineszil@gmail.com
Szerzői jog © 2021 Kine-Szil Kft. Minden jog fenntarva