Pályázat


A Projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B

A Kedvezményezett neve: KINE-SZIL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Visszatérítendő Kölcsön összege: 25 000 000 Ft

Projekt teljes költsége: 25 000 000  Ft

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2025.11.03.

A Projekt teljes címe: 

MIKRO-,KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ

HITELPROGRAM a KINE-SZIL Kft-nél”


Projekt tartalmának bemutatása:
A Mikro-, kis és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.


A Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-00319

A Kedvezményezett neve: KINE-SZIL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 10 458 800 Ft

Támogatás mértéke: 40,00%

Kölcsön összege: 13 073 500 Ft

Projekt teljes költsége: 26 147 000 Ft

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2021.02.13.

A Projekt teljes címe: „Vállalati infokommunikációs és mobilfejlesztések valamint felhőalapú online üzleti szolgáltatások bevezetése a KINE-SZIL Kft-nél”

Projekt tartalmának bemutatása:
A fejlesztés célja egy olyan vállalatirányítási rendszer létrehozása, mely átláthatóan, gyorsan lekezeli az ügyféllel kapcsolatos összes feladatot, rendezi a leltárkészletet, információt ad a beszerzéshez, rögzíti a könyvelési anyagokat, adatokat és azokat a vezetés le tudja kérdezni, anélkül, hogy elmozdulna a munkahelyéről. A fejlesztéssel szeretnénk banki adatainkat is bevinni a rendszerbe, hogy onnan valós idejű lekérdezéseket tudjunk eszközölni munkánkhoz. Fontos a humán menedzsment, ami eddig papír alapon létezett. Szeretnénk egy webáruházat elindítani online fizetési lehetőséggel. Szeretnénk távoli elérést biztosítani a külső munkahelyen tevékenykedő kollégáink rézére, meggyorsítva a munkalapok kezelését és a szükséges anyagok készletről történő leemelését. 

A projekt keretében helyben telepített saját szoftverek illetve felhőalapú, online üzleti szolgáltatások bevezetésére kerül sor. A beruházás keretében 14 funkcionális terület bevezetését tervezzük. A fejlesztés rövid távú célja, hogy vállalkozásunk napi működése hatékonyabbá váljon, a bevezetendő magas színvonalú IKT alkalmazások korszerű és megbízható háttértámogatást nyújtsanak a különböző vállalati folyamatok menedzseléséhez. Mindez erőforrásokat takarít meg azzal, hogy az egyes munkafolyamatok időigénye kevesebb lesz, továbbá javul a munkavégzés minősége.

Kapcsolat
  • Magyarország, 4400, Nyíregyháza, Incédy sor 17.
  • 06 20 9 616 987
  • kineszil@gmail.com
Szerzői jog © 2021 Kine-Szil Kft. Minden jog fenntarva